Atlassian Support Specialist

Innostutko asiakkaiden parissa työskentelystä ja ohjelmistoratkaisuista? Haluatko työskennellä osana kotimaista vakavaraista yritystä? Etsimme nyt Support Specialistia vastaamaan asiakastuesta. Tässä tehtävässä voit työskennellä joko  Helsingin Ruoholahdessa tai etänä mistä päin Suomea tahansa.

Support Specialistin työtehtävät:

Atlassian Support Specialistina keskeisimmät työtehtäväsi liittyvät asiakaspalveluun ja -tukeen. Tuet työssäsi sekä asiakkaita että yrityksen omia konsultteja ja autat asiakkaita saamaan parhaan hyödyn irti Atlassian tuotteista. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin sähköpostitse ja selvität ja määrittelet ongelmia. Monipuolisessa roolissasi otat vastaan käyttäjiltä tulevia tukipyyntöjä ja ratkot niitä joko itse tai ohjaat tukipyynnön oikealle taholle eteenpäin.

Millaista osaajaa haemme?

Tässä tehtävässä menestyy järjestelmällinen ja vuorovaikutustaitoinen tekijä, jolla on aito halu työskennellä asiakkaiden kanssa ja tarjota heille parasta mahdollista palvelua. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomin tai insinöörin tutkinto) sekä kiinnostusta järjestelmiin.

Aikaisemmasta asiakaspalvelun tai asiakastuen kokemuksesta on tehtävässä etua, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta motivaatiota oppia ja kehittää osaamistasi. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, ja kykenet työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys, ja saat tukea kehittymiselle myös jatkossa. Mielenkiinnostasi ja tavoitteistasi riippuen tehtävässä voit kehittyä myös konsultoinnin suuntaan.

Mikäli tunnistat seuraavia asioita itsestäsi, saatat olla etsimämme Support Specialist:  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (kaupallinen tai tekninen)
  • Haluat työskennellä asiakasrajapinnassa ja sinulla on mahdollisesti aikaisempaa kokemusta asiakastyöstä
  • Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja itsenäinen
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat löytää asiakkaiden ongelmiin ratkaisut
  • Olet kiinnostunut järjestelmistä ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot
  • Työkielesi ovat suomi ja englanti

Avoset työnantajana?

Avoset tarjoaa loistavat mahdollisuudet nopeaan kehittymiseen Atlassian-tuotteiden parissa, sillä osaamisemme on laajaa ja kulttuurimme tukee työkaverin auttamista. 

Avosetilla työskentelee parikymmentä asiantuntijaa, ja pääsetkin osaksi tiivistä yhteisöä, jossa työkaveria autetaan ja jossa panostetaan henkilöstön osaamiseen sekä työssä viihtymiseen. Meillä työntekotavat ovat joustavat. Voit työskennellä etänä, hybridisti tai moderneissa toimitiloissamme Helsingin Ruoholahdessa, mikä vaan sopii elämääsi parhaiten.

Kannustamme Atlassian sertifikaattien suorittamista ja muihinkin koulutuksiin, projektinjohtajuudesta tunnetaitoihin ja kaikkea siltä väliltä. Järjestämme säännöllisesti yhteisiä virkistystapahtumia, joissa aidosti viihdytään. Henkilöstöetumme sisältävät mm. kuntosalijäsenyyden Elixiassa, hierontaedun, Oura-sormuksen, työsuhdepolkupyörän sekä Smartum-setelit.

Lähetä hakemuksesi mikko.meskanen@avoset.fi osoitteeseen, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.