Atlassian konsultti

Haemme Atlassian konsultteja (Senior/Junior), jotka haluavat auttaa asiakkaitamme onnistumaan Atlassian-tuotteiden kanssa.

Millaista seniori osaajaa haemme?

Atlassian-tuotteet ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja olet konfiguroinut sekä käyttänyt Jiraa ja Confluencea tositoimissa (sekä mahdollisesti muita Atlassian-tuotteita). Haluat olla suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia sekä kehittämään Atlassian-tuotteiden käyttöä. Voit itse muokata työnkuvaasi ja halutessasi se voi sisältää myös pienimuotoista sovelluskehitystä. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä, joilla on toimintaa myös ulkomailla.

Millaista juniori osaajaa haemme?

Olet ehkä jo kokeillut Atlassian-tuotteita tai muita vastaavia tuotteita ja sinulla on kyky oppia uusien ohjelmistotuotteiden käyttöä ja administrointia nopeasti. Sinulla on taustaa teknisistä työtehtävistä ja sinulla on alaan liittyvä tutkinto.

Avoset työnantajana?

Avoset tarjoaa loistavat mahdollisuudet nopeaan kehittymiseen Atlassian-tuotteiden parissa, sillä osaamisemme on laajaa ja kulttuurimme tukee työkaverin auttamista. Uskomme Atlassian pilvituotteiden suosion kasvuun tulevaisuudessa. Henkilöstöetumme ovat keskimääräistä paremmat ja ne sisältää esimerkiksi kuntosalijäsenyyden Elixiassa, Smartum edun ja säännölliset virkistystapahtumat. Innostumme päivittäin Atlassian-tuotteista, innostu sinäkin ja hae paikkaa!

Lähetä hakemuksesi [email protected] osoitteeseen tai LinkedIn:n kautta, paikat täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä.