Atlassian konsultti

Haemme Senior ja Junior tason konsultteja työskentelemään Jiran, Confluencen ja muiden Atlassian tuotteiden parissa.

Senior Atlassian Konsultti

Tunnetko Atlassianin tuotteet Jiran ja Confluencen ja onko sinulla pitkä kokemus niiden ylläpitämisestä osana yksityisen sektorin liiketoimintaa tai julkisen sektorin toimintaa? Osaatko muuttaa toiminnan vaatimukset toteutuksiksi Atlassianin työkaluilla tai kolmannen osapuolen lisäosilla? Keskusteletko mielelläsi asiakkaiden kanssa ja suunnittelet heidän kanssaan, mitä tehdään, kuinka, ja mitä ei kannata tehdä? Tunnetko IT-toteutusprojekteihin liittyvät niin IT-tarpeet kuin myös toimintatapoihin liittyvät haasteet? Hoiteletko mielelläsi niin päivittäisiä juoksevia asioita kuin pitempiä asiakasprojekteja? Onko sinulle mielenkiintoista ja palkitsevaa niin sisäinen kuin ulkoinen kehitys?

Millaista seniori osaajaa haemme?

Mikäli vastasit useampaan yllä mainittuun kysymykseen KYLLÄ, olet etsimämme henkilö!

Tekninen kyvykkyytesi on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää, mutta pääset pitkälle reippaalla “can do” asenteella, rohkeudella ja halulla oppia. Pääset itse muokkaamaan työnkuvaasi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Mahdollisesti pidät muiden kouluttamisesta valmentavalla otteella, tai ehkä nautit demojen rakentamisesta? Halutessasi tehtäväsi voi sisältää pienimuotoista sovelluskehitystä.

Olet urallasi tottunut tekemään läheistä yhteistyötä asiakkaan erilaisten edustajien kanssa ja projektijohtamiseen liittyvät työtehtävät ovat osa arkeasi. Osaat auttaa asiakasta tarpeiden määrittelyssä ja lopulta kykenet muuntamaan tarpeet käytännön tekemiseksi. Me Avosetilla kehiämme jatkuvasti myös omaa toimintaamme, ja arvostamme tekijöitä, jotka haastavat nykytilaa ja tuovat ratkaisuehdotuksia oman yhteisömme kehittämiseksi.

Millaista juniori osaajaa haemme?

Olet ehkä jo kokeillut Jiraa, Confluencea tai muita Atlassian -tuotteita ja sinulla on kyky ja into oppia uusien ohjelmistojen käyttöä ja administrointia nopeasti. Sinulla on taustaa teknisistä työtehtävistä ja alaan liittyvä tutkinto. Sinulla on nälkää kehittyä ja päästä etenemään urallasi!

Avoset työnantajana?

Avoset tarjoaa loistavat mahdollisuudet nopeaan kehittymiseen Atlassian-tuotteiden parissa, sillä osaamisemme on laajaa ja kulttuurimme tukee työkaverin auttamista. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti isoja suomalaisia yrityksiä, joilla on toimintaa myös ulkomailla.

Uskomme vakaasti Atlassian-tuotteiden suosion kasvuun tulevaisuudessa ja haluamme panostaa henkilöstömme osaamiseen ja viihtyvyyteen. Meillä työntekotavat ovat joustavat. Voit työskennellä etänä, hybridisti tai moderneissa toimitiloissamme Helsingin Ruoholahdessa, mikä vaan sopii elämääsi parhaiten. Työnantaja kannustaa jokaista kehittämään omaa osaamistaan. Tuemme ja kannustamme Atlassian sertifikaattien suorittamista ja osallistumme mitä erilaisimpiin koulutuksiin, projektinjohtajuudesta tunnetaitoihin ja kaikkea siltä väliltä, sekä järjestämme säännöllisesti yhteisiä virkistystapahtumia. Henkilöstöetumme sisältävät esimerkiksi kuntosalijäsenyyden Elixiassa, sekä Smartum-setelit.

Lähetä hakemuksesi rekrytointi@avoset.fi osoitteeseen, paikat täytetään heti sopivien kandidaattien löydyttyä.