Teknistä konsultaatiota ja Atlassian-tukea

Asiakkaittensa ydinprosessien digitalisoimiseen ja datalla johdettuun liiketoimintaan keskittynyt eCraft on ollut Avosetin asiakkaana jo usean vuoden ajan. Yli 330 ihmisen yhtiö liittyi vuosi sitten osaksi kansainvälistä Fellowmind-konsernia, mikä nosti organisaation pääluvun yli 1450:aan. Vuosien varrella Avoset on noussut eCraftin luottokumppaniksi Atlassian-ohjelmistoihin liittyvissä asioissa.
Before
Teknistä konsultaatiota ja Atlassian-tukea
After

Petri Kuorikoski, eCraftin palvelupäällikkö, on tehnyt yhteistyötä Avosetin asiantuntijoiden kanssa 1,5 vuoden ajan. Petrillä on selkeä näkemys Avosetin vahvuuksista.

Avosetia on pakko kehua: he osasivat neuvoa ja sisäistivät todella hyvin meidän tavoitteemme. He ymmärsivät nopeasti miten tuotteen pitää toimia meille.

”Kun hyppäsin itse remmiin mukaan, meillä oli yrityskaupasta johtuen 2 pilvi-Jira-instanssia, jotka eivät olleet yhteensopivia. Avoset toteutti palvelinasennuksen ja yhdisti instanssit siellä. Lisäksi meillä oli vielä oma help desk -järjestelmä, joka korvattiin Avosetin toimesta Jira Service Deskillä. He asensivat tuotteen ja auttoivat sen peruskonfiguroinnissa teknisestä näkökulmasta,” Kuorikoski sanoo.

”Meillä on nyt yhdessä järjestelmässä kaikki, eikä meille ole eroa siinä helpdesk-tikettiä vai asiakkaan projektin tikettiä. Kaikkea käytetään samalla tavalla ja tässä prosessissa Avoset auttoi meitä koko matkan ajan.”

Tehdään mitä luvataan

Avoset tarjoaa eCraftille teknistä konsultaatiota kaikessa Atlassianiin liittyvässä. Vankka Jira-osaamisemme ja kykymme ymmärtää asiakkaillemme olennaiset asiat ovat olleet hedelmällisen yhteistyön kulmakiviä.

”Yhteisen matkan varrella Avoset on näyttänyt monta kertaa kyntensä ja yhteistyötä on ollut mukava jatkaa. Heillä on Jiran tekninen tuntemus sillä tasolla, että heiltä voi kysyä helposti neuvoa ja luottaa siihen, että he osaavat suositella meidän tarvettamme tukevia ratkaisuja”, Kuorikoski kertoo.

Osaamisen lisäksi Kuorikoski on vakuuttunut Avosetin toimintatavoista ja avoimesta kommunikaatiosta.

”He sanovat aina suoraan onko asia sellainen, jonka voivat hoitaa. Avoset ei lupaa sellaista mitä eivät voi toimittaa. Heillä jokainen tuntee oman sekä työkavereittensa kompetenssin. Arvostan sitä todella paljon, ettei lähdetä lupaamaan jotain mitä ei voida toimittaa.”

Ollaan tosi tyytyväisiä siihen työhön mitä Avoset meille tekee.

Avoset auttaa nopeasti

”Olemme jakaneet Jiran hallinnointia Avosetin kanssa. Meillä on perinteinen on-premise-Jira ja pääsen kirjautumaan sinne, mutten voi tehdä siellä oikeuksien puutteen takia mitään. Tämä rooli on annettu Avosetille: luon tiketin kun mulla on tarve, Avoset poimii ja hoitaa sen. Tämä tapahtuu nopeasti, jos ei tänään niin viimeistään huomenna.

”Vaikka Avoset ei ole valtavan iso organisaatio, löytyy heiltäkin oma backup, heillä on talossa hyvinkin kokeneita Jira-ammattilaisia.”

”Helpottaa kun on yhden luukun periaate.”

Tämä vakuutti:

Avoset on tehnyt lukuisia erilaisia töitä eCraftille. Petri Kuorikoski valitsi projektin, joka kuvaa hyvin Avosetin tapaa toimia.

”Halusimme muuttaa Jiran kirjautumistapaa: ollaan yhdistetty Jira Active Directoryyn, jossa on samat käyttäjätunnukset, muttei aitoa kertakirjautumista. Tahdoimme muuttaa tämän siten, että kun meidän Active directoryyn konfiguroituun palveluun kirjautuu, käyttäjä kohtaa Microsoftin kirjautumispalvelun oman kirjautumisen sijaan. Tämän toteuttamisessa saimme Avosetilta ammattitaitoista apua ja juuri sopivan täsmätuotteen hoitamaan homman.”

Vaikka Jiran omasta Atlassian Marketplacesta pystyy ostamaan lisäosia, ongelma on se, että niitä löytyy kymmenittäin. Avoset karsi ne oikeasti toimivat tuotteet meille. Juuri tämän tyyppisissä asioissa Avoset pystyy tosi hyvin auttamaan meitä.

avoset-letushelp

Haluamme auttaa!

Vapauta resurssit ydintekemiseen – me hoidamme käyttöönotot, ylläpidon, kehitystyöt ja tuotteiden päivitykset asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä