• Premium 99.9 SLA Uptime

  Helppo räätälöidä ja skaalata

  Jira Service Management on helposti räätälöitävissä erilaisten organisaatioiden tarpeisiin. Kaikki tiimit voivat helposti ja nopeasti avata oman palvelutiskin, joka kehittyy vastaamaan tulevia muutoksia ja skaalautuu organisaation kasvaessa. JSM:n avulla pystyt tuottamaan hyvän palvelukokemuksen nopeasti ja ilman perinteisen ITSM-ratkaisun tuomaa monimutkaisuutta.

 • Roadmaps@2x

  Tuo tietosi näkyville

  JSM:n avoimen yhteistyöalustan avulla voit seurata työn kulkua läpi organisaation. Voit linkittää tehtäviä Jira Service Managementin ja muiden kehitystyökalujen, kuten Jira Softwaren tai sen kilpailijoiden, välisesti, jotta kehitys- ja operatiiviset tiimit saavat käyttöönsä riittävästi tietoa voidakseen ratkaista palvelupyyntöjä ja häiriötilanteita mahdollisimman tehokkaasti.

 • CICD-bb@2x

  Yhdistää operatiivisen- ja kehitystiimin toisiinsa

  JSM:n avulla voit tuottaa paremman asiakaskokemuksen ja riskit pysyvät hallinnassa. Voit tehostaa kriittistä kehitystyötä, vähentää esteitä ja hallita muutoksia vaivatta. Jokaisesta muutoksesta jää kattava jäljitysketju.

Ominaisuudet

Palvelupyyntöjen käsittely

Palvelupyyntöjen käsittely tapahtuu yhdellä integroidulla alustalla, jotta työntekijät ja asiakkaat saavat nopeasti apua.

Tilannehuone häiriöiden käsittelyyn

Yhdistä kehitys- ja operatiiviset tiimit, jotta ne voivat nopeasti reagoida, ratkaista ja oppia erilaisista tapauksista.

Muutoshallinta

Rikasta muutospyyntöjä datalla suoraan kehitystyökaluista, jolloin vahvistat IT-tiimin päätöksentekokykyä ja vähennät riskejä. 

avoset-atlassian tuotekuvat_Jira_service_Management_i

Insight - CMDB

Tallenna ja hallinnoi resursseja tehokkaasti, seuraa omistussuhteita, elinkaarta ja vähennä kuluja.
Saat näkymän kriittisten ohjelmistojen ja palvelujen rakenteeseen. Riskit pienevät, kun eri palvelujen riippuvaisuussuhteet ovat selvillä.

Tietopankki

Hyödynnä Confluencea, jotta tiedon kulku on avointa kaikkien Jira Service Management -tiimien välillä.

BB-collaborative@2x-1

Avoset - Me tunnemme Atlassianin

platinum-solution-partner-enterpise