Confluence – Ideoi, jalosta ja dokumentoi yhdessä

Confluence on Atlassianin-tuote, jonka avulla yrityksesi tiimit luovat, jakavat ja muokkaavat eri sisältöja ketterästi ja avoimesti.

Confluence kehittää ja tehostaa työkulttuuria: se murtaa siilot, mahdollistaa osallistumisen, poistaa turhan päällekkäisyyden, keskittää dokumentit ja ohjaa kaiken asiantuntemuksen yhteen paikkaan.

Confluence toimii myös yrityksen intranetinä.

”76 % yrityksistä kertoo Confluencen parantaneen tuottavuutta.”

Lähde: Atlassian

Confluence turvaa yrityksesi tietopääomaa

Confluencen avulla keskität kaiken organisaatiotietosi yhteen paikkaan: parhaat käytännöt, tutkimukset, oivallukset ja asiakaspalaute ovat jokaisen työntekijän käytettävissä ja kehitettävissä.

Kun käytät Confluencea dokumenttien työstämis- ja jakelukanavana, ei tieto huku sähköpostien syövereihin tai vuoda talosta ulos henkilöstön vaihtuessa.

”66 % Jiran käyttäjistä kertoo Confluencen parantaneen kommunikaatiota.”

Lähde: Atlassian

Confluencen kattavat ominaisuudet käytössäsi kaikkialla

Räätälöimme Confluencen aina asiakkaan tarpeisiin. Erityisesti se sopii tuote- ja palveluorganisaatioille, jotka tuottavat sisältöjä monille käyttäjäryhmille ja erilaisiin tarkoituksiin.

  • Selkeät tiimityöskentelytilat
  • Hierarkisesti järjesteltävät sivut
  • Mahdollisuus jakaa rajoitettuja käyttöoikeuksia esimerkiksi asiakkaille
  • Yleiskatsaus tiimistä ja projektista
  • Reaaliaikainen yhteistyömuokkaustila
  • Automaattinen versionti
  • Vahva tietoturva
  • Skaalautuva

Mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Confluencea missä vain, millä tahansa päätelaitteella.

Yhteistyöskentely yrityksen ulkopuolisten henkilöiden kanssa

External Collaboration -ominaisuus mahdollistaa sen, että voit kutsua Confluenceen organisaatiosi ulkopuolisia ihmisiä ilman pelkoa tietoturvan heikkenemisestä. Kutsumasi henkilöt näkevät vain valitsemasi sisällöt.

Confluencen tietoturva on aina ajantasainen

Confluencessa on täysi audit-trail sisäänrakennettuna. Confluence on tietoturvallinen ja GDPR-yhteensopiva – aivan kuten muutkin Atlassian-tuotteet.

Anna Suomen parhaiden Atlassian-asiantuntijoiden auttaa!

Me Avosetilla tunnemme Atlassian-tuotteet kuin omat taskumme. Rakennamme Confluencen juuri yrityksesi tarpeisiin tai kehitämme sitä liiketoiminnan tavoitteita tukevaan suuntaan.

Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2020 4,9 / 5,0 ja asiakaspysyvyytemme 100 %. Olemme Atlassian Platinum Solution Partner. Annamme työllemme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun.