Palvelumme tarjoavat jokaiselle jotain

Jatkuva palvelu

Huolettomuutta Atlassian-ratkaisujen ylläpitoon

Me pidämme huolta Atlassian-tuotteittesi toimivuudesta ja jatkokehityksestä yrityksesi tarpeiden mukaan. Toimiva ja jatkuvasti kehittyvä ratkaisu on ensiarvoisen tärkeä: se mahdollistaa liiketoiminnan sujuvuuden ja helpottaa merkittävästi käyttäjien arkea. Tarjoamamme varmat tukiprosessit ja nopea reagointi jatkokehitystarpeisiin takaavat tyytyväisyytesi.

Asiakkaanamme saat käyttöösi Avoset-palveluportaalin: siellä luot palvelupyyntöjä, seuraat kaikkia yrityksesi pyyntöjä ja käyt keskusteluja asiantuntijoidemme kanssa. Koko Avosetin osaaminen on käytössäsi, vain yhden palvelupyynnön päässä.

Huolettomuutta Atlassian-ratkaisujen ylläpitoon

Konsultointi

Ison ja pienen projektin mahdollistaja

Liittyi tarpeesi millä tahansa tavalla Atlassian-tuotteisiin, me voimme auttaa! Avoset on 10 toimintavuotensa aikana kohdannut laajasti erilaisia Atlassianin ratkaisuihin liittyviä tarpeita, minkä ansiosta voimme palvella yritystäsi kaikissa tilanteissa.

Konsultointipalvelumme on oiva ratkaisu hetkelliseen tarpeeseen, jossa haluat ratkaista hyvin spesifin haasteen – ja annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun. Vankka kokemuksemme mahdollistaa työn hyvin tehokkaan tekemisen, mikä tarkoittaa omalle yrityksellesi suoria kustannussäästöjä.

Avoset consulting

Lisenssien hallinta

Optimoi kulusi ja neuvoo oikeaan lisenssiratkaisuun

Lisenssien hallinnan ulkoistaminen Avosetille on aina järkevää, sillä säästöjen lisäksi voimme tarjota neuvoja parhaan lisenssiratkaisun löytämiseen yrityksellesi. Kerro meille mitä haluat saavuttaa ja me etsimme sinulle toimivimman, juuri omalle yrityksellesi sopivan ratkaisun, ilman lisäkuluja.

Kun lisenssien hallinta on meidän vastuullamme, saat jatkuvan näkyvyyden kaikkiin lisensseihisi. Lisäksi kerromme aina kun yrityksesi kannalta on järkevää tehdä muutoksia lisensseihin. Unohda lisenssien jatkuvasti muuttuvan hinnoittelun seuraaminen ja turha vaiva – valitse Avosetin lisenssien hallinta.

Laskutamme lisenssit euromääräisenä, joko kuukausittain tai vuosittain.

Avoset licensemanagement
Ota yhteyttä

Avoset – aito Atlassian Platinum Solution Partner

Avoset ourway

Tutustu tapaamme tehdä töitä

Kun tietää mitä osaa, ei tarvitse teeskennellä. Siksi voimme kohdata asiakkaamme ihmisinä, turhia pokkuroimatta. Tutustu asiakkaittemme tarinoihin siitä, millaista kanssamme on toimia.

Avoset letushelp

Voimmeko auttaa?

Vapauta resurssisi olennaiseen – me hoidamme Atlassian-tuotteiden käyttöönotot, ylläpidon, kehitystyöt sekä päivitykset asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä