Pilvimigraation esiselvitys

Tarve ja aikajana

Asiantuntijamme arvioi kanssa pilveen siirtymisen tarpeen huomioiden lisenssien kestoon, liiketoiminnan tavoitteisiin, käyttäjien toiveisiin ja ulkopuolisiin vaatimuksiin liittyvät näkökulmat.

Pilvituotteet ja -palvelut

Asiantuntijamme kartoittaa yrityksesi nykyiset tuotteet ja lisenssitasot ja esittää vertailun vastaaviin pilvituotteisiin.

Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Kartoitamme GDPR ja muiden vaatimusten toteutumisen pilviympäristössä, sekä kartoitamme tietoturvamääritykset ja arvioimme palvelun vaatima SLA:n tarve.

Pilvimigraatio

Käyttäjähallinta

Asiantuntijamme käy läpi nykyisen käyttäjähallinnan, siihen liittyvät vaatimukset ja niiden toteuttamisen pilvipalvelussa. Mm. kertakirjatuminen, lisenssien- ja oikeuksien hallinta.

Sovellukset ja integraatiot

Asiantuntijamme kartoittaa käytössä olevien sovellusten saatavuuden pilvessä ja arvioi integraatioiden tarpeen. Käyttäjämakro, java-laajennus, komentosarjat tai REST-api, sekä verkkorajoitukset ja todennus.

Migraatiostrategian valinta

Skaalautuvuuden, monimutkaisuuden, lisenssien ja aikataulun arvioinnin jälkeen syntyy selkeä vertailukaavio erityyppisille migraatiovaihtoehdoille, jonka perusteella on helppo valita sopiva tapa toteuttaa migraatio.

Automated Solutions

Valmistaudu pilvimigraatioon

 • journey_to_cloud

  Atlassian Cloud

  Pilvipalvelut ovat turvallisempia, kestävämpiä, ketterämpiä ja kustannustehokkaampia kuin koskaan ennen. Yritykset, jotka eivät ole siirtyneet pilveen, ovat jo jäämässä jälkeen.
 • Atlassian Pilvimigraatio

  Atlassian Pilvimigraatio

  Pilvipalvelut ovat turvallisempia, kestävämpiä, ketterämpiä ja kustannustehokkaampia kuin koskaan ennen. Yritykset, jotka eivät ole siirtyneet pilveen, ovat jo jäämässä jälkeen.
 • Ultimate_Guide_toCloud_migration

  Ultimate Guide to Cloud Migration

  Lue Atlassianin kattava opas pilvimigraation kaikkiin vaiheisiin.