Pilviympäristön vaatimustenmukaisuuden arviointi

Vaatimuksenmukaisuuden selvitys

Selvitys ottaa kantaa mm. GDPR:n, ISO Standardien tai Finanssialan vaatimusmäärittelyjen asettamiin vaatimuksiin. Tarvittavat vaatimusmäärittelyt ja standardit käydään läpi yhdessä asiakkaan kanssa ja huomioidaan toimialan tai muun seikan asettamat vaatimukset jotka tulee ottaa huomioon selvityksessä.

Vaatimuksenmukaisuuden selvitys

Suojatoimet ja tietoturva

Useimpien vaatimusmäärittelyjen puitteissa toimivien yritysten tulee myös suhtautua  tietoturvaan erityisen huolella. Arviointi ottaa kantaa myös suojatoimiin ja tietoturvaa. Selvityksessä avataan parhaat käytännöt käyttäjähallintaan, oikeuksiin ja salasanakäytäntöihin. Selvitetään miten käytät turvallisesti lisäosia ja integraatiota, sekä määritellään tapa siirtää ja hallita dataa turvallisesti.

Suojatoimet ja tietoturva

 • Pilvimigraation esiselvitys

  Pilvimigraation esiselvitys

  Käymme läpi valmiutesi siirtyä pilveen, teemme suunnitelman aikatauluineen, laskemme hinnat sekä kerromme mitkä lisäosat ja integraatiot toimivat yrityksellesi parhaiten.
 • Atlassian Cloud

  Atlassian Cloud

  Pilvipalvelut ovat turvallisempia, kestävämpiä, ketterämpiä ja kustannustehokkaampia kuin koskaan ennen. Yritykset, jotka eivät ole siirtyneet pilveen, ovat jo jäämässä jälkeen.
 • Ultimate_Guide_toCloud_migration

  Ultimate Guide to Cloud Migration

  Lue Atlassianin kattava opas pilvimigraation kaikkiin vaiheisiin.