Avoset – IT-palveluja vuodesta 2010

Avoset on enemmän kuin perheyritys. Olemme tiivis yhteisö, jonka jokainen jäsen jakaa vastuun asiakkaan onnistumisesta meidän avullamme. Silloin kun asiakas onnistuu, menestymme yhdessä.

Avoset tuntee Atlassianin

Atlassian-tuotteet ovat leipälajimme. Tutustumme niihin perusteellisemmin kuin muut – itse asiassa tunnemme ne monilta osin paremmin kuin Atlassianin asiantuntijat itse. Koska tiedämme mitä asiakkaamme tarvitsevat ja mitä Atlassian tarjoaa sekä nyt että tulevaisuudessa, pystymme räätälöimään juuri halutunlaisia palvelukokonaisuuksia paremmin kuin kukaan muu.

10 vuotta Jiraa ja Confluencea

Ajatus siitä, että voimme auttaa erilaisia yrityksiä käyttämään Atlassian-tuotteita monipuolisemmin ja tehokkaammin erilaisten projektien sekä tiimityön apuna oli Avosetin perustamisen takana vuonna 2010. Tämä perusajatus on säilynyt ja nyt voimme todeta, että olemme olleet edelläkävijöitä monelta osin työssämme.

Avosetin tulevaisuus on hyvin vahvasti sidottu digitalisaation voimistuvaan trendiin ja siihen, että helposti ylläpidettävät ja nopeasti kehittyvät pilviratkaisut ovat tulevaisuudessa järkevin ratkaisu valtaosalle yrityksistä.

Haluamme auttaa!

Vapauta resurssit ydintekemiseen – me hoidamme käyttöönotot, ylläpidon, kehitystyöt ja tuotteiden päivitykset asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti.