Määrätietoisen työmme tulos: Atlassian Platinum-taso

Before_image
Feature-image
After image

Vuonna 2010 liittyminen Atlassianin kumppanuusohjelmaan oli yksinkertaista: yksi sähköposti ja yhden sopimuksen allekirjoittaminen riitti. Tänä vuonna kumppanuus vaatii jo sitoutumista ja kovaa työtä ja siksi saavutuksemme päästä korkeimmalle Atlassian-kumppanuustasolle, Platinum-tasolle, on erityisen kova suoritus.

Iso kiitos kuuluu asiakkaillemme

Iso kiitos saavutuksestamme kuuluu asiakkaillemme, joiden luottamuksen avulla olemme päässeet viemään osaamistamme uudelle tasolle. Vaikka sertifiointikokeet mittaavat laajasti osaamista, on todellinen aito asiakastyö kuitenkin se missä haluamme onnistua ja ylittää asiakkaan odotukset. Erityisesti tekemisestämme paistaa määrätietoisuus ja halu olla asiakkaan paras Atlassian-kumppani.

Avoset tuntee Atlassianin, jotta asiakkaiden ei tarvitse

Työmme on seurata päivittäin miten Atlassian-tuotteet ja palvelut kehittyvät ja kertoa asiakkaillemme heitä koskevat vaikutukset selkokielellä. Teemme tämän muun työn ohessa, ilmaisena lisäpalveluna kaikille asiakkaillemme, koska on meidän vastuullamme, että asiakkaamme saa kaiken hyödyn irti Atlassian-tuotteistaan.

”Henkilöstömme keskuudessa elää vahva luottamus”

Luottamus ja avoimuus ovat suurimpia voimavaroja henkilöstömme keskuudessa

Olen siitä erityisen ylpeä. Se että luottaa uuteen ihmiseen heti ensimmäisistä tapaamisista lähtien vaatii harjoittelua, mutta lupaan, että se kantaa hedelmää pitkällä aikavälillä. Vaalimalla tätä voimavaraa haluamme voittaa yhä useampien uusien asiakkaiden luottamuksen ja sen teemme mieluiten käytännön työllä.

Kun on kyse Atlassian-tuotteista, ole meihin yhteydessä!