Confluence for Teams – Tehosta etäpalavereita ja yhteistyötä

Before_image
Feature-image
After image

Confluence for Teams on nimensä mukaisesti Microsoft Teams-työskentelyä tehostava työkalu. Sen hyödyt ulottuvat virtuaalisen kokoushuoneen ulkopuolelle.

Atlassian Confluence on tuote, jonka avulla yrityksesi tiimit luovat, jakavat ja muokkaavat eri sisältöjä ketterästi ja avoimesti. Yhdessä ne huolehtivat siitä, että etäpalavereiden ideat, keskustelut ja päätökset ovat saumaton osa yrityksen dokumentaatiota ja viestintää.

Digitaalista uupumusta voi estää oikeilla työkaluilla

Microsoft Work Trend Indexin mukaan Teams-kokouksissa vietetty aika kasvoi viimeisen vuoden aikana 148 %. Samaan aikaan tuottavuus pysyi ennallaan ja joissakin tapauksissa jopa noussut.

Digitaalissa ympäristössä vietetyllä ajalla on kuitenkin hintansa: 54 % työntekijöistä kokee olonsa ylityöllistetyksi ja 39 % kokee uupumusta. Atlassian halusi olla mukana helpottamassa asiakkaidensa arkea.

Confluence Cloud for Microsoft Teams helpottaa keskittymistä, tehostaa yhteistyötä ja automatisoi tiedon siirron olemassa oleviin Confluencen tietokantoihin. Työkalun käyttäminen on yksinkertaista ja mahdollisuudet monet.

Confluence Cloud for Microsoft Teams

Confluence for Teams yhtenäistää dokumentaation

Confluence-paneeli integroituu Teams-kokousikkunaan. Osallistujat voivat siis keskittyä vain yhteen näkymään myös muistiinpanoja tehdessään – kaikki osallistujat ovat kirjaimellisesti samalla sivulla.

Myös Confluencen tietokanta, knowledge base, toimii suoraan Teamsin chatissa. Näet keskeiset tiedot mukaan lukien otsikot, tilan, kommentit, tykkäykset ja julkaisupäivän. Voit editoida sivuja poistumatta Teamsista.

Voit hyödyntää lukuisia valmiita toiminnallisuuksia, kuten tehtävälistoja, mainintoja ja taulukoita. Eri sisältötyypeille räätälöidyt esitysmuodot tekevät muistiinpanoista helppolukuisia. Kokouksen päätyttyä voit julkaista muistiinpanot suoraan Teamsista Confluenceen ja jatkaa töitä surffaamatta eri ohjelmien ja näkymien välillä.

”Kun muistiinpanot ovat Teams-kokouksen sivupalkissa, osallistujien on helppo seurata keskustelua ja jokaisella on poistuessaan selkeä kuva seuraavista askeleista. Ja jos taas sen pääse johonkin kokoukseen, minun on helppo päästä kärryille kokouksessa käsitellyistä asioista.”
-Robert Whitcomb, Head of Engineering at Cognivue

Automaatio realisoi päätökset toiminnaksi

Kun koko tiimi katselee ja työstää samaa sivua, on kokouksen lopputulos yksiselitteinen ja tehtävänjako selkeä. Mutta jotta palaverit eivät jää vain puheiksi, kehitti Atlassian Confluence for Teams -työkaluun automaation, joka siirtää halutessasi kokousmuistiinpanot ja tehtävälistat suoraan tiimien chatteihin.

Päivityksistä kertovat ilmoitukset näet Confluencessa, sähköpostissa tai suoraan Confluence Cloud for Microsoft Teams -sovelluksessa. Tehtävälista, roadmap, projektisuunnitelma tai aivan tavallinen kokousmuistio – kaikki pysyvät kartalla käsittelyistä tiedoista, esiin nousseista ideoista ja tehdyistä päätöksistä. Chat-linkin kautta on myös helppo käydä tarpeen tullen virkistämässä muistia.

”Confluence Teams -integraation avulla pystymme helposti hyödyntämään Confluence Cloudissa olevia teknisiä ja liiketoimintaan liittyviä tietoa videokokouksissa. Arjen keskeisten työkalujen yhdistäminen antaa tiimeille rauhan keskittyä työhön eri ohjelmien välillä hyppimisen sijaan.”
-Edward Apostol, Senior Manager of Application Development at LogicalDox

 

Voit ladata maksuttoman Atlassian Confluence Cloud for Microsoft Teams -sovelluksen Microsoft AppSourcessa.