Atlassian-partneri säästää rahaa ja helpottaa arkea

Before_image
Feature-image
After image

Atlassian-partneri säästää tutkitusti rahaa. Jos yrityksesi huolehtii Atlassian-tuotteiden lisensseistä, ylläpidosta ja kehityksestä itse, lue tämä teksti.  Paljonko ja miksi?

Atlassianin ja yrityksesi partnerina meille on tärkeää helpottaa henkilökuntasi arkea ja saada liiketoimintasi loistamaan.

Kumppanuuden rahallinen arvo syntyy asiantuntevasta lisenssien hallinnasta, ylläpitotöiden nopeudesta ja yrityksesi tulosta tukevasta kehitystyöstä.

Vuosien 2018­–2020 data ja asiakaskyselyt kertovat, että Avosetin partnerikseen valitsevat yritykset säästävät lisenssimaksuissaan 15–25 % ja kokonaiskustannuksissaan 20–40 %.

Platinum Partner on Atlassian-tuotteiden syväasiantuntija

Atlassian on softatoimittaja, jonka leivissä työskentelee tuhansia ihmisiä ympäri maailman. Heistä valtaosa tekee tuotekehitystä. Se on panostus, joka näkyy Atlassian-työkalujen ominaisuuksissa ja käytettävyydessä.

Myynnistä, työtapojen kehittämisestä ja prosessien tehostamisesta vastaamme me, Atlassian-partnerit.

Avoset on Atlassian Platinum Partner. Olemme poikkeuksellinen platinakumppani, sillä olemme keskittyneet jo toistakymmentä vuotta pelkästään Atlassian-tuotteisiin. Siksi uskallamme luvata, että tiedämme, mistä puhumme.

Atlassian-partneri tuntee Atlassian-lisenssien etuohjelmat

Liikkeelle pääsee yksinkin, mutta Atlassian-partneri alkaa kannattaa heti, kun tuotteiden käytöstä tulee osa yrityksesi prosesseja.

Samalla säästät myös lisenssikustannuksissa: partneri opastaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan lisenssin ja neuvoo parhaat Atlassian-etuohjelmat.

Yksittäistä alennusprosenttia merkityksellisempää on kuitenkin Atlassian-partnerin tietotaito. Työkalujen osuva valinta ja oikea käyttö tekevät työstä läpinäkyvää, ketterää ja tuottavaa.

Atlassian-partnerin avulla yrityksen it-osaajat voivat keskittyä oleelliseen

Atlassian-partneri tuntee Atlassian-työkalujen ominaisuudet perinpohjaisesti.

Me Avosetilla pidämme huolen, että et koskaan maksa turhasta. Kerromme, mitä ominaisuuksia voit hyödyntää, ja kuinka saat niistä kaiken irti.

Etenemme aina tarpeidesi mukaisesti. Autamme yhtä lailla hetkellisissä pulmissa kuin suunnittelemme suurten pörssiyhtiöiden suuntaa tukevia linjauksia.

Toimivatko yrityksesi Jira ja Confluence hitaasti? Onko edessäsi yrityskauppa, jonka myötä haluat yhdistää kaksi Jiraa? Tarvitseeko yrityksesi Atlassian-koulutusta? Skaalaatko toimintaasi ja tarvitset uusia työkaluja? Vaatiiko yrityksesi uusi strategia muutoksia työnkulkuihin?

Meille Atlassian-työt ovat toinen luonto ja siksi apumme on nopeaa ja asiantuntevaa valitsitpa tuntityöt tai kattavamman sopimuksen. Tiedämme, mitkä ratkaisut ovat toimineet muille asiakkaillemme, ja osaamme suositella niistä parasta.

Samaan aikaan omat asiantuntijasi voivat keskittyä yritystoimintaasi liittyvään ydintehtäväänsä.

Laadukas Atlassian-partneri on aina askeleen edellä

Atlassian-partnerit saavat tärkeitä hinta-, päivitys- ja vikatilannetiedotuksia suurta yleisöä aikaisemmin ja voivat hyödyntää niitä eduksesi.

Muistuupa mieleeni kerta, jolloin Atlassian havaitsi järjestelmässään tietoturva-aukon. Partnereina kuulimme asiasta perjantaina, muut maanantaina. Luonnollisesti olimme hoitaneet asiakkaidemme tietoturvan kuntoon jo viikonloppuna ja kaikki pystyivät jatkamaan töitään keskeytyksettä.

Linja toimii myös toiseen suuntaan: tarvittaessa saamme Atlassianin liikkeelle ja hoitamaan asiaasi.

Proaktiivisuutemme ja asiantuntevuutemme näkyy Avosetin asiakastyytyväisyydessä. Se oli vuonna 2020 4.9 / 5.0. Asiakaspysyvyytemme taas oli täydet 100 %.

Kumppanuus Avosetin kanssa kertaa kokonaissäästöjen määrän

Kuten jo alussa kerroin, asiakkaamme saavat kumppanuudestamme merkittävää rahallista hyötyä: lisenssimaksujen osalta säästö on 15–25 % ja kokonaiskustannuksissa 20–40 %.

Mistä suuret säästöt sitten syntyvät?

Ensinnäkin me hoidamme puolestasi kaiken Atlassian-lisensseihin liittyvän ilman lisäkuluja, jolloin sinä voit vapauttaa aikasi liiketoiminnan vetämiseen. Me myös ehdotamme lisenssien uusimista ennen hinnan korotusta ja kehotamme siirtymään pilveen juuri oikeaan aikaan.

Lisäksi löydämme yrityksellesi edullisimmat lisäosat laadusta tinkimättä, hankimme pitkät kokeilujaksot ja optimoimme Atlassian Accessin konfiguraatiot luomaan kustannussäästöä.

Yritykset soittavat meille usein tilanteessa, jossa he ovat yrittäneet tehdä itse Atlassian-tuotteisiin liittyvää toteutusta päivän tai pari edistymättä. Silloin hyötymme näkyy konkreettisesti ja viiveettä: yleensä voimme auttaa asiakasta muutaman tunnin työllä. Ajansäästö mitataan siis jopa päivissä!

Jatkuvassa kumppanuudessa kokonaissäästöjen määrä kertautuu, kun hoidamme kaikki päivitykset, migraatiot ja ylläpidon niin ikään nopeasti ja yrityksesi liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamista tukien.

Halutko jutella lisää siitä, mitä lisäarvoa voisimme tuoda juuri sinun yrityksellesi? Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää!