Avoset kasvaa vauhdilla: taustalla ovat pilvipalveluiden suosio ja Atlassian-tuotevalikoiman laajentuminen

Before_image
Feature-image
After image


 
Suomi on pilvituotteiden edelläkävijä kansainvälisesti, ja myös Atlassianin pilviratkaisuja hyödynnetään täällä laajemmin kuin maailmalla keskimäärin. Atlassian-tuotteisiin ja Suomen markkinaan keskittynyt Avoset vauhdittaa osaltaan pilveen siirtymisen trendiä ja kasvaa samalla kansainvälisiä verrokkejaan nopeammin. 

Avoset kasvaa vauhdilla ja kannattavasti

Avoset on kasvanut kohinalla viimeiset kolme vuotta. Vuonna 2021 liikevaihto kasvoi peräti 123 %, ja viime vuonna liikevaihto jatkoi vahvassa 68 % kasvussa nousten jo 9,7 miljoonaan euroon. Kasvu saavutettiin kannattavasti liikevoiton ollessa viime vuonna 393 000 euroa. Olemme jatkaneet kannattavaa kasvua myös vuoden 2023 ensimmäisellä kvartaalilla, jolloin liikevaihto oli 3,7 miljoonaa euroa.

“Ennusteemme mukaan voimme jatkaa samaa kasvuvauhtia Suomessa vielä seuraavat 2 - 3 vuotta, ja kansainvälistymisen kautta kasvumahdollisuuksia on luonnollisesti jatkossakin. Onnistumisemme taustalla on alusta asti ollut halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja pitämällä huolta siitä, että henkilöstö voi hyvin ja viihtyy”, Avosetin toimitusjohtaja Tuomas Saranen arvioi.

Atlassian kasvaa laajentumalla asiakaskuntansa sisällä

Keskittyminen Atlassian-tuotteisiin Avosetin perustamisesta lähtien on auttanut meitä erottumaan poikkeuksellisen osaavana toimijana Suomessa.

Pilvituotteiden erityispiirre on helppo laajennettavuus, mikä on Atlassianin vahvuus erityisesti tulevaisuudessa. Atlassianin pilviliikevaihto kasvaa tällä hetkellä 41 % vuodessa, missä vahvana ajurina on ITSM-ratkaisun vauhdikas kasvu. Atlassianin Jira Service Management on markkinoiden ainoa, jossa kehitys- ja tukitiimit voivat toimia samalla alustalla. ITSM-asiakkaiden määrä ylitti 45 000 asiakkaan rajapyykin maailmanlaajuisesti vuonna 2022, ja moni asiakkaamme on valinnut Atlassianin ITSM-ratkaisun myös Suomessa.

Atlassianin kasvua vauhdittavat myös muille tiimeille (HR, talous, laki ja markkinointi) suunnatut työkalut projektien ja palveluiden hallintaan. Atlassian tarjoaa esimerkiksi suositusta Jira-tuotteestaan omaa yksinkertaistettua ratkaisuaan nimeltä Jira Work Management, ja tiimien tehtävienhallinnan työkalut leviävät nyt organisaatioiden joka kolkkaan. Avosetin konsultit opastavat vahvalla kokemuksella ottamaan työkaluista kaiken hyödyn irti.

Atlassian_Cloud_Specialized_Avoset

“Avosetin tulevaisuuden näkymät ovat vahvat ja panostuksemme julkisiin pilvipalveluihin on selvästi kannattanut. Tunnustuksena onnistumisesta olemme juuri saavuttaneet Cloud Specialization -tason vasta kolmantena Atlassian Partnerina Pohjoismaissa. Tämä vahvistaa läheistä yhteistyötämme Atlassianin kanssa entisestään”, Tuomas Saranen iloitsee.

Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2022 4,9 / 5,0 ja pysyvyys 100 %. Annamme työllemme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun.

Käydään läpi yhdessä miten voimme auttaa Atlassian Cloud -tuotteiden  kanssa!