Atlassian Team ’21: Mission to Unleash the Potential of Every Team

Before_image
Feature-image
After image

Vuoden Atlassian-päätapahtuma Team ’21 on takana. Mitä jäi käteen? Kokosimme kaksipäiväisen tapahtuman pääkohdat.

Atlassian haluaa olla kiihtyvän digitalisaation moottori. Sen strategia säilyy ennallaan: Mission to unleash the potential of every team.

Yrityksen hyötyvät Atlassianin pilvityökaluista

Atlassian tilastojen mukaan 95 % uusista asiakkaista valitsee pilven. Monilla isommilla yrityksillä migraatio on kuitenkin vielä edessä. Siirtymän hyödyt ovat isot: laite-, huolto- ja ylläpitokulut laskevat minimiin, työnteosta tulee joustavampaa ja tehokkaampaa.

Atlassian Insight 2020 -raportin mukaan serveriltä pilveen siirtyneet yritykset kokivat tietoturvan, huoltovapauden ja käytettävyyden migraation suurimmiksi hyödyiksi.

Työkalut kaikille tiimeille avoimella alustalla

Atlassianin alusta on avoin ja mahdollistaa siten integraatiot kaikkiin yrityksen järjestelmiin.

Atlassian tavoitteena on tehdä projektinhallintatyökalu Jirasta avoimen alustan ydin, johon muut työkalut jatkossa kytkeytyvät.

Aiemmin IT-tiimien työkaluksi mielletty Jira leviää kaikkien tiimien käyttöön, mikä helpottaa yhteisen tavoitteen saavuttamista.

Panostus tuotekehitykseen jatkuu vahvana

Atlassian panostaa liikevaihdostaan 35 % tuotekehitykseen. Erityisinä panostusalueina ovat skaalautuvuus, suorituskyky, tietoturva ja integroituvuus.

Atlassian julkaisi Jiran ja Confluencen uuden version suorituskyvyn olevan kehityspanostuksen ansiosta 60 % edellistä parempi.

Pilviversiossa kehitysputkessa on esimerkiksi koneoppimisen hyödyntäminen.

Alla olevasta webinaaritallenteesta näet kattavasti Atlassian-tapahtuman työkalukohtaiset julkaisut ja tuotekehityspainotukset.

Myös koronavuoden aiheuttama etätyö oli vahvasti esillä. Kuinka haasteisiin voidaan vastata työkaluilla? Miten tiimihenkeä voi tukea nyt ihmisten työskennellessä tahoillaan?

Katso Avosetin toimitusjohtaja Tuomas Sarasen katsaus Atlassian Team ’21 -tapahtuman pääkohdista!