Onko sinulla Atlassian Server -lisenssi? Lue kattava infopaketti

Before_image
Feature-image
After image

Atlassian siirtyi satsaamaan pilvipalveluihin ja Atlassian Server -lisenssi myynti päättyi 1.2.2021. Viesti oli odotettu, mutta aikataulu odottamattoman nopea.

Kokosimme sinulle kaiken tiedon päivämääristä ja  erilaisista migraatio vaihtoehdoista sekä siitä, kuinka projekti etenisi, jos olisimme migraatiokumppanisi.

Ajankohtaista Atlassian Server -lisensseistä

Atlassian päätti uusien Server-lisenssejen myynnin 1.2.2021.  

2024 Atlassian lopettaa myös serveriversion tuen, ylläpidon ja tietoturvapäivitykset kokonaan. Suosittelemme kaikille siirtymistä Server-lisenssistä Cloudiin tai Data Center-lisenssiin tämän vuoden aikana.

Atlassian Server -lisenssi asiakkaiden migraatiovaihtoehdot 

Jos Server-lisenssilläsi on alle 500 käyttäjää, järkevin vaihtoehtosi on siirtyä pilveen. Muutos vaatii panostusta, mutta maksaa itsensä takaisin skaalautuvuutena, käytettävyytenä, ominaisuuksina, tietoturvana ja edullisempana kokonaiskustannuksena.
Tutustu pilvimigraation plussiin ja miinuksiin. >>

Jos Server-lisenssilläsi on yli 500 käyttäjää, liittyy tärkein valintakriteerisi siihen, onko yritykselläsi vaatimuksia datan sijainnin suhteen. Jos kyllä, on valintasi Data Center -lisenssi. Jos sijainti ei ole kriittinen, suosittelemme siirtymistä pilveen. Atlassian Cloud täyttää aina GDPR-vaatimukset.

Atlassian Cloud -migraation hinta

Hintaan vaikuttavia tekijöitä on useita, kuten käyttäjämäärä, lisäosat ja integraatiot. Migraatioprojektin lähtöhinta on 7500 €.
Pyydä kustannuslaskelma asiantuntijaltamme. >>

Avosetin työmalli

Me olemme keskittyneet Atlassian -tuotteisiin kymmenen vuotta ja panostaneet siitä pilviosaamiseen viimeiset kolme.

Lukuisten laajojen Atlassian-migraatioiden ja -käyttöönottojen tuomasta kokemusta on syntynyt vakioitu, laadukas ja ketterä työmalli. Työn toteutuksesta vastaa moniosaava asiantuntijatiimimme.

Ennen varsinaista siirtoa teemme esiselvityksen, jossa käymme läpi esimerkiksi lisäosien ja integraatioiden asettamat vaatimukset. Testimigraatiossa taas selvitämme mahdolliset sudenkuopat ja torjumme ne ennalta.

Tuotantomigraation eli varsinaisen siirron toteutamme katkojen välttämiseksi pääsääntöisesti toimistoajan ulkopuolella. Tarpeisiinne räätälöity koulutus varmistaa uuden palvelun sujuvan käyttöönoton.

Aloitamme projektin sopimuksen mukaan. Migraatio on valmis 3-5 viikon kuluttua.

Lue Wihurin kokemuksia migraatioprojektista. >>

Täysi tyytyväisyys- ja toimivuustakuu

Tunnemme tuskasi muutoksen kynnyksellä ja samalla iloitsemme pitkäjänteisestä työstämme – voimme auttaa sinua!

Selvitämme, suosittelemme, hoidamme, varmistamme ja välitämme. Kerromme, mikä oikeasti kannattaa, mikä taas ei.

Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2021 4,9 / 5,0 ja pysyvyys 100 %. Annamme työllemme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun.