Atlassian nimettiin johtajaksi Forrester Wave™ Enterprise Service Management -raportissa

Before_image
Feature-image
After image

Tuorein Forrester-raportti antaa kattavan katsauksen viiteentoista Enterprise Service Management -alueen merkittävimpään toimijaan. Raportti nostaa esiin Jira Service Mangementin vahvuudet, sekä vahvistaa Atlassianin valitseman strategian oikeaksi.

Atlassian nimettiin johtajaksi The Forrester WaveTM: Enterprise Service Management, Q4 2021 -raportissa. Sen lisäksi, se sai korkeimmat pisteet myös strategiaosiossa. Tämä vahvistaa, että Atlassianin innovatiivinen lähestyminen palveluiden hallintaan on oikea.

Forrester kirjoittaa Atlassianista seuraavasti ”keskittyy kokonaisvaltaisen digitaalisen tuotekanavan ympärille… yhdistettynä tehokkaaseen ”land-and-expand” asiakashankintamalliin, valittu strategia saa tässä arviossa korkeimmat pisteet.”

Atlassian sai myös korkeimmat mahdolliset pisteet kahdeksassatoista kahdestakymmenestäkahdesta ESM-arviointikriteeristä. Raportti listaa Atlassianin tuotteiden käytettävyyden, ekosysteemin ja ympäristön integroitavuuden suurimmiksi vahvuuksiksi. Atlassian sopii hyvin organisaatioille, jotka etsivät kattavasti integroitavaa palvelunhallinta-alustaa, joka tuo yhteen kehitys- tuotanto- ja tukitiimit.

 

“Today’s digital transformation initiatives extend far beyond the boundaries of the IT department. Teams from operations to legal to human resources are reimagining their service management processes – and realizing they need a flexible, intuitive solution to power this new approach,” 

“We believe this recognition from Forrester, combined with the rapid growth of our customer base over the last year, is further proof we’re leading the charge into the future of service management for all types of teams.”

Cameron Deatsch, Chief Revenue Officer at Atlassian. 

Asiakkaat kertovat

Jira Service Managementtiä käyttävät asiakkaat korostavat samoja etuja. ”Referenssiasiakkaat nostivat esiin vahvuuksina käytettävyyden, nopeuden tuottaa arvoa sekä räätälöitävyyden omiin tarpeisiin.” Forrester kirjoittaa. Nämä teemat ovat myös tulleet aiemmin esiin Atlassianin asiakkaiden keskuudessa.

Jira Service Managementin kolme keskeisintä etua

Kyky tuottaa nopeasti arvoa – Innovatiivinen ratkaisu, valmiit pohjat ja läpinäkyvä hinnoittelu mahdollistavat räätälöidyn, nopean ja laadukkaan palvelukokemuksen, ilman pitkiä konsultaatioita tai maksuja ominaisuuksista, jotka eivät ole tarpeen.

Selkeä näkyvyys ja tiedonkulku – tiimit tuottavat parhaan palvelukokemuksen, kun ESM-ratkaisu varmistaa, että tieto kulkee tiimien välillä ja päätöksenteko helpottuu. Jira Service Management mahdollistaa sujuvan yhteyden kehitystiimien ja Jira Softwarea käyttävän tuotannon välille.

Sujuva yhteistyö kaikkien tiimien välillä – Hyvä palvelutuotanto usein vaatii, että useampi kuin yksi tiimi on mukana. Jira Service Management yhdistää kaikki tiimit läpi organisaation saman alustan kautta, mahdollistaen, että niin HR-, laki-, kuin taloustiimit voivat tuottaa palveluja noudattaen standardoituja, monistettavia ja skaalattavia malleja.

Uusi ESM-toteutus tai migraatio vanhasta? Avoset on kumppanisi

Meiltä saat tukea suunnitteluun, asennuksiin, konfigurointiin ja migraatioihin työkalujen välillä. Me Avosetilla keskitymme vain Atlassian-tuotteisiin. Osaamme siis varmasti vastata kysymyksiisi ja suunnitella liiketoimintaasi edistävän työkalukokonaisuuden!

Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2020 4,9 / 5,0 ja pysyvyys 100 %. Annamme työllemme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun.

Lue koko Forrester Wave™ Enterprise Service Management -raportti