Atlassian Cloud -lisenssihinnat muuttuvat 12.10.2021 – Toimi ajoissa!

Before_image
Feature-image
After image

Atlassian Cloud -lisenssihinnat muutuvat pian. Jos yritykselläsi on jo Atlassian Cloud -lisenssi, uusi se ennen hintamuutoksia. Jos yrityksesi on kohta siirtymässä pilveen, hanki lisenssisi nyt ja hyödynnä Platinum Partner -asemamme tuomat edut ja tietotaito.

Atlassian käyttää liikevaihdostaan peräti 35 % tuotekehitykseen ja tuosta summasta lähes
100 % pilviversioiden edistämiseen

Siksi edistysaskeleet ovat harppauksia. 12.10.2021 voimaan astuvat Atlassian Cloud -lisenssihinnat kuvastavat tuotteiden merkittäviä parannuksia. Atlassianin kehitystyö näkyy muun muassa lisääntyneinä automaatioina, koneoppimisen kyvykkyytenä, valmiina mallipohjina ja lisääntyneinä tiimityöskentelyominaisuuksina. Jos yritykselläsi on jo käytössä tai käyttöönoton kynnyksellä Jira, Jira Service Management, Confluence tai Access, lue teksti loppuun.

Atlassian Cloud -lisenssihinnat ja muutosten vaikutus

Uusi hinnoittelu vaikuttaa Jiran, Jira Service Managementin, Confluencen ja Accessin kuukausi- ja vuosilaskutteisiin pilvilisensseihin. Muutoksen määrä riippuu tuotteesta ja lisenssin tasosta, alla näet esimerkkejä vaikutuksista.

 

Jira Software Cloud | 100 käyttäjää, n. +3–7 %

Jira Service Management | Premiumtasolla n. +20–30 %

Confluence Standard | alle 100 käyttäjää, n. +10 %

Access | 100 käyttäjää, n. +33 %

 

Asiantuntijamme selvittää sinulle mielellään tarkat luvut ja tarkastaa samalla, että Atlassian Cloud lisenssisi ovat oikein mitoitettuja. Pyydä tarjous!

Atlassian vastaa tuotteidensa kehityksestä, mutta lisenssien myynnistä ja tuotteita käyttävien yritysten työtapojen tehostamisesta vastaamme me, Atlassian-partnerit.

Partnerius kanssamme kannattaa -Asiakkaamme säästävät Atlassian-kuluissaan jopa 40 %

Vuosien 2018-2020 data ja asiakaskyselyt kertovat, että Avosetin partnerikseen valitsevat yritykset säästävät Atlassian-kuluissaan vuositasolla jopa 40 %.

Säästö syntyy oikein mitoitetuista lisensseistä, tarpeen mukaisista laajennuksista, parhaista etuohjelmista, pitkistä kokeilujaksoista, palveluiden ylläpidosta ja liiketoimintaa tukevasta prosessien kehitystyöstä. Me vastaamme yrityksesi Atlassian-asioista yli kymmenen vuoden kokemuksella ja vapautamme samalla asiantuntijasi tuottavaan työhön.

Proaktiivisuutemme ja asiantuntevuutemme näkyy asiakastyytyväisyydessämme. Se oli vuonna 2020 4.9 / 5.0. Asiakaspysyvyytemme taas oli täydet 100 %.