Atlassian tuotteet

Nopeuta projektejasi ja nosta tuottavuutta

Jira Software

Jira Software on ketterien kehitystiimien ryhmätyöväline. Sen avulla suunnittelet, seuraat ja hallitset projektin vaiheita helposti. Jira selkeyttää työnkulkua, nopeuttaa projektien valmistumista ja nostaa työn tuottavuutta.

Jira Softwaren erikoisuus on ketterän kehityksen työvälineet kuten kanban- ja scrum-taulut, sprintit ja epicit. Lisäksi Jira Softwaressa tulee napakka paketti työnhallinnan ominaisuuksia kuten työaikakirjaus- ja raportointiominaisuudet.

Tutustu Jiraan>>

avoset-atlassian tuotekuvat_jira_s

Tehokasta palveluhallintaa ketterille tiimeille

Jira Service Management

Jira Service Management on Atlassianin operatiivinen tiketöintijärjestelmä. Se mahdollistaa tehokkaan ja ketterän tiimityöskentelyn, jolla reagoit nopeasti muutoksiin ja tuotat erinomaisen palvelukokemuksen niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin palvelutoimintaan.

Jira Service Managementin erottaa muista Jira-tuotteista sen tiiminäkymä joka näyttää Jira-tiketit jonoina, SLA laskenta ja valmiudet käyttää yleisimpiä palveluhallinnan ominaisuuksia, kuten häiriönhallinta (Incident Management) ja resurssienhallinta (Asset Management).

Tutustu Jira Service Managementtiin>>

avoset-atlassian tuotekuvat_Jira_service_Management_s

Kevyt projektinhallinta

Jira Work Management

Jira Work Management tuo Atlassianin Jira-alustalle Trellon ominaisuudet ja tärkeimmät Jiran ominaisuudet erittäin houkuttelevaan hintaan.

Work Management on sopiva työkalu, kun halutaan kevyt ryhmätyöväline liiketoiminnan projektien tai kevyen operatiivisen toiminnan hallintaan, mutta ei tarvita esimerkiksi ketteriä toiminnallisuuksia kuten epicejä tai sprinttejä.

avoset-atlassian tuotekuvat_jwm_s-1

Ideoi, jalosta ja dokumentoi yhdessä

Confluence

Confluence on Atlassianin wiki, jonka avulla yrityksesi tiimit luovat, jakavat ja muokkaavat eri sisältöjä ketterästi ja avoimesti. Confluence kehittää ja tehostaa työkulttuuria: se murtaa siilot, mahdollistaa osallistumisen, poistaa turhan päällekkäisyyden, keskittää dokumentit ja ohjaa kaiken asiantuntemuksen yhteen paikkaan.

Tutustu Confluenceen>>

avoset-atlassian tuotekuvat_Confluence_s

Nyt on oikea aika siirtyä

Atlassian Cloud

Pilvipalvelut ovat turvallisempia, kestävämpiä, ketterämpiä ja kustannustehokkaampia kuin koskaan ennen. Yritykset, jotka eivät ole siirtyneet pilveen, ovat jo jäämässä jälkeen.

Uskomme vahvasti tulevaisuuteen pilvessä. Palveluidemme avulla voimme rakentaa yrityksellesi oikea-aikaisen polun pilviratkaisujen pariin ja samalla ylläpitää nykyisiä ratkaisujanne laadukkaasti, ilman häiriöitä.

Tutustu Atlassian Cloudiin>>

avoset-atlassian tuotekuvat_Cloud_i

Avoset – aito Atlassian Platinum Solution Partner

Avoset ourway

Tutustu tapaamme tehdä töitä

Kun tietää mitä osaa, ei tarvitse teeskennellä. Siksi voimme kohdata asiakkaamme ihmisinä, turhia pokkuroimatta. Tutustu asiakkaittemme tarinoihin siitä, millaista kanssamme on toimia.

Avoset letushelp

Voimmeko auttaa?

Vapauta resurssisi olennaiseen – me hoidamme Atlassian-tuotteiden käyttöönotot, ylläpidon, kehitystyöt sekä päivitykset asiantuntevasti ja kustannustehokkaasti

Ota yhteyttä