Pilvi antaa yrityksellesi mahdollisuuden:

Skaalaa nopeammin ja edullisemmin

Kun yrityksesi kasvaa nopeasti, on kyettävä skaalaamaan nopeasti ja turvallisesti. Jos haluat kasvaa ilman suurempia teknisiä haasteita matkan varrella, pilviteknologia tekee skaalaamisesta nopeampaa, älykkäämpää ja edullisempaa kuin paikallisesti ylläpidetty palvelu. Se tarjoaa joustavan, teknologian käden ulottuville – pitkiä, kalliita manuaalisia päivityksiä ei tarvita.

Skaalaa nopeammin ja edullisemmin

Vähentää kustannuksia

Lyhyetkin paikallisesti ylläpidetyn palvelun katkot voivat maksaa kolme kertaa niin paljon kuin vuoden mittainen pilvitilaus. Häiriönhallintaan käytetty aika ja -resurssit voidaan usein puolittaa siirtymällä pilveen.

Vähentää kustannuksia

Parantaa nopeutta ja suorituskykyä

Usein pilvipalvelut otetaan käyttöön IT-palvelujen toimitusnopeuden parantamiseksi. Parempi verkon suorituskyky, käytettävyyden takuut, automaattiset suorituskyvyn päivitykset, nopeampi tuotekehitys ja käyttöönotto, automaattinen skaalaus ja kuormituksen tasapainotus sekä standardointi ovat kuusi keskeistä syytä, miksi pilvi nopeuttaa liiketoimintaasi.

Parantaa nopeutta ja suorituskykyä

Lisää tiimin tuottavuutta

On monia tapoja parantaa yrityksesi tuottavuutta. Palkata huippuosaajia, vähentää kokouksia, tai vaikka järjestellä toimitilasi uudelleen. Voit myös siirtyä pilveen. Microsoftin tutkimuksen mukaan lähes 80 % IT-ammattilaisista sanoo pilvipalveluihin siirtymisen parantaneen tuottavuutta.

Lisää tiimin tuottavuutta

Varmistaa kilpailukykysi

Kymmenen vuotta sitten pilveen siirtyminen tarkoitti edellä pysymistä, mutta nykyään asiakkaat ja työntekijät odottavat, että palvelut ovat aina käytettävissä. 74 % organisaatioista sanoo, että pilvi tarjoaa merkittävän kilpailuedun.

Varmistaa kilpailukykysi

avoset-ourway-1

Voimmeko auttaa?

Migraatioprojekti ei ole pelkkä datan siirto-operaatio. Jira Software, Jira Service Management ja Confluence ovat liiketoiminnan ydintä ja migraatio tarjoaa mahdollisuuden yksinkertaistaa ja tehostaa niiden käyttöä.

Me Avosetillä olemme keskittymme vain Atlassian-tuotteisiin. Asiakastyytyväisyytemme oli vuonna 2022 4,9 / 5,0 ja pysyvyys 100 %. Annamme työllemme täyden tyytyväisyys- ja toimivuustakuun.

Ota yhteyttä